Makarony
Makarony stanowią dużą część menu naszej pizzerii. Specjalizujemy się w przygotowywaniu makaronów Tagliatelle oraz Penne. Karty dań restauracji Złoty Róg obejmują takie makarony jak:
- Carbonara,
- Porcini,
- Spinaci,
- Primavera (w wersji łagodnej lub pikantnej),
- Salmone,
- Pollo,
- Formaggio,
- Finferli,
- Pollo e Porcini,
- Gamberetti,
- Aglio Olio.
W naszych makaronach znajdziesz świeże składniki, które wyróżniają się najwyższą jakością. Wpływ na to ma z pewnością to, że kupujemy je od sprawdzonych, lokalnych dostawców. Produkty, z którymi podajemy makarony to m.in. boczek, borowiki, kurczak, papryka, szpinak, łosoś, brokuły, sery, cebula, kurki, wołowina, cukinia, owoce morza czy też czosnek. Ponadto każdy makaron podawany jest wraz z sosem, którego przygotowaniem zajmujemy się sami. W zależności od rodzaju makaronu podajemy np. sos śmietankowy, pomidorowy i pomidorowo-śmietankowy. Makaron Aglio Olio podawany jest z oliwą.